خانه / آشپزی / ماهی شکم پر با سبزیهای محلی مازندران

ماهی شکم پر با سبزیهای محلی مازندران

مواد مورد نیاز :

ماهی ،آلو ، زرشک ، پیاز داغ ، گردو ، رب انار و گوجه.

طرز تهیه ماهی شکم پر :
ابتدا پیاز را سرخ می کنیم .سپس سبزی مخصوص ماهی را به همراه زردچوبه و فلفل اضافه می کنیم و تفت می دهیم و گردو ، رب انار و رب گوجه را اضافه کرده و سپس آلو را به همراه زرشک و نمک با کمی آب اضافه کرده و می گذاریم چند دقیقه جوش بخورد و به اندازه ۱۵ دقیقه تحت شعله گاز با حرارت کم قرار می دهیم.
ماهی را که می خواهیم شکم پر کنیم ،ابتدا نمک و زردچوبه و ادویه را داخل و روی ماهی می زنیم و ترشی آبلیمو یا نارنج هم به آن اضافه می کنیم . بعد به مدت نیم ساعت می گذاریم که مواد جا بیافتد. سپس سبزی سس کباب را داخل شکم ماهی ریخته و شکم آن را با سوزن و نخ می دوزیم تا مواد داخل شکم بیرون نریزد.

سپس داخل تابه نچسب ، روغن ریخته و ماهی را داخل آن با شعله کم سرخ می کنیم. وقتی یک طرف ماهی سرخ شد آن طرف دیگه را  با شعله کم و در نیمه باز می گذاریم آرام آرام بپزد. این غذا یک ساعت زمان می برد تا به طورکامل پخت شود. موادی که گفته شد برای شکم اردک و مرغ و غاز و هرنوع پرنده محلی هم استفاده می شود.

برای پیوستن به کانال تلگرام آشپزی خونگی اینجا کلیک کنید.

ماهی شکم پر مازندران

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.