خانه / آرشیو / طرز تهیه کیک نارگیلى

طرز تهیه کیک نارگیلى

مواد لازم برای کیک نارگیلى :

تخم مرغ      ٣ عدد
شکر         ١/۵ لیوان
شیر          ١ لیوان
روغن مایع   ١ لیوان
بکینگ پودر   ۲ ق م
پودر کاکائو    ٣ ق غ سر صاف
ارد            ٣ لیوان
کمی وانیل

مواد توپ نارگیلى :
سفیده تخم مرغ     ٢ عدد
پودر نارگیل            ٢ لیوان
پودر قند               ١ لیوان

دستورالعمل تهیه کیک :
ابتدا سفیده تخم مرغ را هم مى زنیم تا پف کند. بعد پودر نارگیل و پودر قند را اضافه کرده و خوب مخلوط مى کنیم و سپس از مواد به اندازه گردو جدا کرده و گرد مى کنیم . از این مواد حدوداً ۱۳ عدد توپک بدست میاد که نیم ساعت می گذاریم داخل یخچال تا جا بیافتد.
سه تخم مرغ را با شکر و وانیل هم می زنیم تا پف کند. بعد شیر و روغن مایع را اضافه مى کنیم و یک دقیقه هم مى زنیم سپس آرد ، پودر کاکائو و بکینگ پودر را با هم دو بار الک کرده و به مواد اضافه مى کنیم و آرام آرام هم می زنیم تا خوب مخلوط گردد .درون قالب را چرب مى کنیم و نصف مواد کیک را در آن ریخته و توپ هاى نارگیلى را طبق عکس روى کیک چیده و نیمه بعدى مواد کیک را روى مواد ریخته و درون فر از قبل گرم شده در طبقه وسط مى گذاریم و به مدت ۴۵ الى ۵٠ دقیقه تحت حرارت ١٧۵ درجه قرار می دهیم .

برای پیوستن به کانال تلگرام آشپزی خونگی اینجا کلیک کنید.

کیک نارگیلی

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.