خانه / آشپزی / طرز تهیه کیک شربتی با هل و گلاب

طرز تهیه کیک شربتی با هل و گلاب

مواد لازم برای تهیه کیک شربتی با هل و گلاب :

آرد سفید ۲ لیوان (من یک و نیم لیوان آرد ریختم و نصف لیوان گردو و بادام پودر شده)
شکر  ۱ لیوان
ماست  ۱ لیوان
روغن جامد یا کره  ۱ لیوان
تخم مرغ  ۴ عدد
هل  ۱ قاشق چای خوری
بیکینگ پودر    ۲ قاشق مرباخوری
من چون عاشق عطر پرتقالم هم از رنده پوست پرتقال و هم از اب پرتقال در این کیک استفاده کردمبرای شربت :
آب   ۱ لیوان
شکر ۱ لیوان
گلاب ۱/۴ لیوان
زعفران ۱ ق چ
هل ۱ ق چ
برای تزئین: پودر نارگیل و پودر پسته

طرز تهیه کیک شربتی با هل و گلاب :

کره و شکر را خیلی خوب هم می زنیم  بعد تخم مرغ ها را یک به یک اضافه می کنیم . سپس هل و ماست را اضافه کرده و در پایان آرد و بکینگ پودر رو که با هم الک کردیم اضافه می کنیم . این خمیر کمی سفت تر از کیک های معمولی خواهد شد . بعد کاغذ روغنی می اندازیم در قالب و مواد را پهن می کنیم و در فر ۱۸۰ درجه بمدت نیم ساعت می پزیم البته چون فر ها با هم فرق میکنند ، چک کنید هر وقت خوش رنگ و پخته شده بود آن را از فر خارج کنید . وقتی کیک پخت اجازه می دهیم چند دقیقه درون فر خاموش بماند تا کمی خنک شود . سپس برش می زنیم و شهد خنک شده را اضافه می کنیم و روی آن به دلخواه تزئین می کنیم . (هنگام ریختن شهد روی کیک , شهد و کیک نباید هر دو گرم یا هر دو سرد باشند . یکی باید سرد و یکی گرم باشد که کیک خمیر نشود بعد برای تزیین روی کیک ، پودر پسته و نارگیل اضافه می کنیم.
برای شهد اش هم یک لیوان آب و یک لیوان شکر را کمی می جوشانیم و بعد زعفران و کمی گلاب و هل اضافه می کنیم و بر می داریم تا خنک شود . سفتی این شهد مثل شهد باقلوا و زولبیا بامیه نیست باید کمی رقیق تر باشد.  همان طور که گفتم من از آرد خود کم کردم و نصف لیوان پودر گردو و بادام اضافه کردم خیلی خوشمزه و عالی شد .

برای پیوستن به کانال تلگرام آشپزی خونگی اینجا کلیک کنید.

کیک شربتی با هل و گلاب

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.