خانه / آرشیو / طرز تهیه کماج

طرز تهیه کماج

کماج یک نوع شیرینی محلی مازندرانی  :
تخم مرغ         دو عدد
آرد گندم         یک پیمانه
آرد برنج          یک پیمانه
شکر             یک پیمانه
بکینگ پودر      یک ق م
شیر             نصف پیمانه
وانیل            یک چهارم ق م

ابتدا تخم مرغ رو با شکر می زنیم و شیر را به موادمون اضافه می کنیم و وانیل را اضافه کرده و سپس دو نوع آرد رو با بکینگ پودر الک کرده و به موادمون کم کم اضافه می کنیم. موادمون باید همانند فرنی بشود. و سپس تابه رو داغ کرده و روغن مالی می کنیم و از موادمون یک ملاقه در تابه ریخته و شعله گاز باید کم باشد و درب تابه رو می زنیم تا بالای خمیر به شکل سوراخ سوراخ بیفته و سپس پشت رو کرده و طرف دیگر رو سرخ می کنیم.
نکته: بعد از آماده شدن خمیر ۱۵ دقیقه خمیرمون باید استراحت بکند.

برای پیوستن به کانال تلگرام آشپزی خونگی اینجا کلیک کنید.

کماج مازندران

۲ دیدگاه

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.