خانه / آرشیو / طرز تهیه کماج

طرز تهیه کماج

کماج یک نوع شیرینی محلی مازندرانی  :
تخم مرغ         دو عدد
آرد گندم         یک پیمانه
آرد برنج          یک پیمانه
شکر             یک پیمانه
بکینگ پودر      یک ق م
شیر             نصف پیمانه
وانیل            یک چهارم ق م

ابتدا تخم مرغ رو با شکر می زنیم و شیر را به موادمون اضافه می کنیم و وانیل را اضافه کرده و سپس دو نوع آرد رو با بکینگ پودر الک کرده و به موادمون کم کم اضافه می کنیم. موادمون باید همانند فرنی بشود. و سپس تابه رو داغ کرده و روغن مالی می کنیم و از موادمون یک ملاقه در تابه ریخته و شعله گاز باید کم باشد و درب تابه رو می زنیم تا بالای خمیر به شکل سوراخ سوراخ بیفته و سپس پشت رو کرده و طرف دیگر رو سرخ می کنیم.
نکته: بعد از آماده شدن خمیر ۱۵ دقیقه خمیرمون باید استراحت بکند.

برای پیوستن به کانال تلگرام آشپزی خونگی اینجا کلیک کنید.

کماج مازندران

یک دیدگاه

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.