خانه / آشپزی / طرز تهیه شیرینی رولت

طرز تهیه شیرینی رولت

دستورالعمل تهیه رولت :
۷۵ گرم پودر قند را با ۵ عدد سفیده تخم مرغ هم می زنیم تا سفید شود . خیلی سریع قسمت زرده تخم مرغ ها را با ۵۰ گرم پودر قند و وانیل هم زده تا به رنگ کرم تغییر یابد. حال سفیده را به زرده اضافه کرده و سپس مخلوط ۱۰۰ گرم آرد گندم و ۲۵ گرم آرد ذرت بهمراه یک چهارم قاشق چای خوری بیکینگ پودر (سه بارالک شده ) را به آن اضافه کرده و به آرامی فولد کنید. ( یعنی هم نزنید بلکه تا بزنید از زیر به بالا )
کاغذی در سینی قرار داده و  به مدت ۱۲ دقیقه با درجه ۱۹۰ در فر بماند. خنک که شد روی پارچه تمیزی یک کاغذی دیگر قرار داده و روی آن پودر قند بپاشید .کیک را برگردانید ، کاغذ پشت اش را جدا کنید و باپ ارچه و کاعذ لوله کنید تا خنک شود.سپس خامه اضافه کنید و دوباره لوله کنید ۲ تا ۳ ساعت بعد تزئین وسپس برش بزنید و مصرف کنید.

Mah9057@

رولت

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.