خانه / آرشیو / طرز تهیه سوهان کنجدی | کانال آشپزی خونگی

طرز تهیه سوهان کنجدی | کانال آشپزی خونگی

سوهان کنجدی

شکر ۳/۴ لیوان
عسل ۱/۴ لیوان
کنجد ۱ لیوان
کره ۲ قاشق چایخوری
آب ۱/۲ لیوان
جوش شیرین ۱/۴ قاشق چایخوری
اسانس وانیل چند قطره
آبلیمو ۱ قاشق چایخوری

طرز تهیه :

شکر و آب را داخل قابلمه ای بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید و هم بزنید تا شکر حل شود ، ۲ دقیقه پس از اینکه به جوش آمد آبلیمو ، عسل و کره را اضافه و مخلوط کنید ، حرارت را کم کنید و هم بزنید.

با حرارت ملایم هم بزنید تا رنگ شیره کاراملی روشن شود ( در این مرحله مقداری شیره را داخل ظرف آبی بیندازید ، اگر بسته شد یعنی شیره آماده است و باید از روی حرارت بردارید ).

پس از حذف حرارت سریع اسانس وانیل ، جوش شیرین و کنجدهای بو داده را اضافه کنید ، هم بزنید تا مواد به خوبی باهم مخلوط شوند ، ته سینی را چرب کنید و سوهان را داخل سینی بریزید و با استفاده از وردنه ای که چرب کرده اید روی آن بکشید تا پهن و نازک شود ( اگر پیش از ریختن مواد کمی سفت شد کمی روی حرارت قرار دهید تا مجدد نرم شود ).

پیش از سرد و سفت شدن سوهان را برش بزنید ، میتوانید با قاشق هم از سوهان برداشته و روی سینی بریزید ، همچنین میتوانید پس از ریختن یا پهن کردن سوهان روی آن پودر پسته یا خلال بادام بریزید ؛ سوهان را در ظرف دربسته و خارج از یخچال نگهداری کنید.

نکته ها : برای بود دادن کنجد آن را داخل ماهیتابه بریزید و روی حرارت ملایم هم بزنید تا تا ترد شود و زیر دندان طعم آن به خوبی حس شود ، در زمان تهیه شیره دقت کنید که شکر نسوزد چون شیره را سیاه و تلخ میکند ، مقدار کنجد سلیقه ای است و میتوانید مقدار کمتری استفاده کنید.

برای پیوستن به کانال تلگرام آشپزی خونگی اینجا کلیک کنید.

سوهان کنجدی

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.