خانه / آشپزی / طرز تهیه خورشت غوره و اناردون

طرز تهیه خورشت غوره و اناردون

مواد لازم برای تهیه خورشت غوره و اناردون :

گوشت مرغ یا هر گوشت محلی
اناردون نصف پیمانه
غوره نصف پیمانه
لبو یک عدد کوچک
پیاز یک عدد
سیر دو حبه
شکر برای چاشنی غذا به مقدار لازم
نمک و زردچوبه و فلفل

دستورالعمل تهیه خورشت غوره و اناردون :

ابتدا مرغ یا هر گوشت دیگر که استفاده می کنید را سرخ کنید. ( من از اردک محلی استفاده کردم ) سپس پیاز و سیر را نگینی خرد کنید و سرخ کنید و غوره و اناردون را اضافه کنید و سپس لبو را رنده ریز کنید و به مواد اضافه کنید و سپس نمک و زردچوبه و فلفل و کمی شکر اضافه کنید. من از شکر سرخ برای چاشنی استفاده کردم اگر ترش دوست دارید شکر نزنید. سپس یک لیوان آب به مواد خود اضافه کنید و بگذارید جوش بیاید و شعله آن را کم کنید و مرغ یا اردک را به آن اضافه کنید و بگذارید با شعله کم خوب جا بیافتد. غذا آماده است و می توانید سرو کنید.

برای پیوستن به کانال تلگرام آشپزی خونگی اینجا کلیک کنید.

خورشت غوره و اناردون

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.