خانه / آشپزی / طرز تهیه حلیم بادمجان

طرز تهیه حلیم بادمجان

مواد لازم برای تهیه حلیم بادمجان :

بادمجان شش عدد متوسط
عدس یک کاسه ماست خوری
پیاز دوعدد
نعناع دو قاشق غذاخوری
کشک یک فنجان
گوشت یک کاسه ماست خوری
زعفران  به مقدار لازم
روغن یک فنجان
نمک و فلفل به مقدار کافی

طرز تهیه حلیم بادمجان :
بادمجان ها را با روغن کم سرخ کنید . کمی آب بریزید و در اش را بزارید و شعله زیر اش را کم کنید تا خوب بپزد و روغن آن جدا شود .
گوشت که بهتر است گوسفندی باشد را با عدس بگذارید بپزد و آب اش کشیده شود . سپس بکوبید یا داخل مخلوط کن میکس کنید . پیاز را سرخ کرده و از آبگوشت اگر دارید و کشک را اضافه کنید و نعناع داغ و نمک و فلفل و زعفرون را اضافه کنید. می توانید گردو هم اضافه کنید.بعضی ها برنج هم می ریزند و یا لوبیا سفید که همراه با گوشت میپزند .

برای پیوستن به کانال تلگرام آشپزی خونگی اینجا کلیک کنید.

حلیم بادمجان

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.