خانه / آرشیو / طرز تهیه ترش کباب یک غذای شمالی

طرز تهیه ترش کباب یک غذای شمالی

مواد لازم برای تهیه ترش کباب یک غذای شمالی :
مرغ : ۲ تا ران کامل یا کلا ۴ تکه
پیاز : ۱ دونه
سیر : ۳ حبه
رب گوجه نمک و فلفل و زرچوبه، دارچین
آب نارنج یا آبغوره به مقدار لازم
سیب زمینی ۳ عدد متوسط
گوجه فرنگی ۳ عدد
بادمجان قلمی ۴ عدد
دستورالعمل تهیه تهیه ترش کباب :
تکه های مرغ را نمک و فلفل و زرچوبه می زنم و می گذارم کمی بماند.بعد اطراف اش رو خوب سرخ می کنیم…اگه از مخلوط روغن و کره استفاده شود بهتر است.
از این روش هم من خیلی وقت ها مرغ را آماده کردم..مرغ ها را می آوریم ، یک پیاز کوچیک روی آن رنده می کنیم و تفت می دهیم با زردچوبه..سیر هم اضافه میکنم و رب و ادویه ها رو می ریزیم و تفت می دهیم..آب جوش را اضافه کرده به اندازه ۲، ۳ لیوان و مرغ ها را درون آن می چینیم و درش رو می گذاریم تو این فاصله سیب زمینی را یا ورقه ای یا خلال می کنیم، گوجه هم نصف یا ۴ قاچ و همراه بادمجون های تلخی گرفته سرخ می کنیم.هر از گاهی مرغ را زیر و رو می کنیم و آب نارنج رو اضافه کرده تا خوب مزه بگیره..
دقت کنین اگه آب اش کم شد و مرغ هنوز خوب نپخته بود کم کم آب جوش اضافه کنید،
گوجه و بادمجون سرخ شده رو هم روش می چینیم و سیب زمینی رو هم میشه روش چید (اگه ورقه ای بود) هم اینکه موقع سرو کنارش گذاشت که اینجوری نرم نمیشه توی سس،
خورشت مان را می چشیم و وقتی همه چیز مناسب بود سرو می کنیم…این غذا باید ترش باشه،البته بستگی به خودتون داره،اضافه کردن یه نمه چوچاق ریز شده یا همون زلنگ به این سس محشرش می کنه که من خیلی وقتها این کارو می کنم .

نکته :تُرشه کباب با کباب ترش فرق می کنه.  اون گوشت گوساله مزه دار شده با رب  انار و سبزی و گردوِ …

به کانال آشپزی خونگی بپیوندید  .

برای پیوستن به کانال تلگرام آشپزی خونگی اینجا کلیک کنید.
اگر میخواهید غذاهای شمالی رو یاد بگیرید به این کانال بپیوندید .

ترش کباب

۲۱ دیدگاه

  1. من تا حالا این غذا و نخوردم ولی تعریفشو زیاد شنیدم باید حتما امتحانش کنم

  2. سلام و تشکر فراوان
    در زمینه ای که فعالیت میکنید جزو بهترین سایتا هستید
    خسته نباشید.

  3. آخ
    ذلم آب افتاد
    منم میخاااااااااااااااااااااااااااااااااااااام

    ممنون از سایت عالیتون

  4. سلام چه خووشمزه ست ممنون از آموزش خووبتون .. کباب ترش رنگش با این متفاوته دلیلش چیه بخاطر رب انارشه؟

  5. شمالیا چه ربی استفاده میکنن برای غذاهاشون ؟

  6. مررسی از وبسایت خوشمزه تون ..حتما میام سرمیزنم و چیزای جدید یاد میگیرم

  7. سلام و درود خدمت دست اندرکاران وبسایت متشکرم از به اشتراک گذاری محتوای مفید و کاربردی سایتتون

  8. تشکر از مطالب ارسالی
    با آرزوی سالی خوب و پر از موفقیت برای شما دوست عزیز

  9.  بنده از مطالب سایت شما لذت بردم و استفاده کردم تبریک میگم سایت خوبی طراحی کردید خواستم از زحماتتون تشکر کنم، باز هم مطالب وبسایت شمارو پیگیری و استفاده خواهم کرد

  10. واقعا عالیه غذاهای شمالی واقعا خاص و منحصر به فرد هستند عالی بود

  11. سلام.مطالب سایت عالیه.ممنون از شما.به امید توفیق روزافزون

  12. متشکر از محتوای خوبی که در وبسایتتون قرار دادید

  13. سلام.ممنون .خیلی خوب بود.از دست اندرکاران وبسایت به این خوبی
    سپاسگزارم

  14. تشکر از مطالب ارسالی استفاده کردم از مطالب خوبتون

  15. تشکر از سایت بسیار خوب و مفیدتون
    با آرزوی سالی خوب

  16. هم کبابش خوبه هم جوجش
    ممنون از سایت عالی و بسیار مفید شما
    موفق باشید

  17. این همون کباب ترش ؟ چرا رنگش روشن تر از کباب ترش های دیگه ست؟!

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.