خانه / آشپزی / طرز تهیه انواع سبزی های محلی مازندران برای طبخ

طرز تهیه انواع سبزی های محلی مازندران برای طبخ

سبزی شامی :
این سبزی شامل جعفری ، گشنیز ، تره ، زلنگ ، اناریجه ، اوجی ، شنبلیله و نعناع می باشد. که مقدار اناریجه دو برابر جعفری و تره و پونه و شنبلیله است و مقدار گشنیز و نعناع و زلنگ یک چهارم هست. برای شامی از نخود و گوشت و پیاز فراوان استفاده می کنند و باید همه این سبزی جات و مواد را پخت و دوبار چرخ کرد .

سس کباب : ( برای انواع شکم پر استفاده می شود )
جعفری ، گشنیز ، نعناع ، برگ سیر ، زلنگ و اناریجه و سرسم می باشد. مقدار گشنیز ، سرسم ، اناریجه و برگ سیر را بیشتر از بقیه سبزی ها بریزید. سس کباب را با گردو و رب انار و آلو زرشک درست می کنند.

سس کباب یا شکم پر :
پیاز را تفت داده و سبزی را اضافه می کنیم سپس گردو و رب انار را اضافه کرده و با کمی آب مرغ یا هر گوشتی که می خواهید بپزید به آن اضافه کنید تا خوشمزه تر و طعم دار شود . داخل شکم اردک یا مرغ یا ماهی را با بادمجان یا گوجه پر کنید و منتظر بمانید تا خوب پخته شود .اگر دوست داشتید به سس کباب کمی آلو ، زرشک ، پودر انار یا خود انار اضافه کنید. که هر یک طعم خاصی به غذای شما می بخشد.

سبزی مرغ ترش :
شامل پونه ، جعفری ، سیر تره ، زلنگ ، اناریجه ، شنبلیله ، نعناع و گشنیز می باشد.
مقدار جعفری و سیر تره را بیشتر از بقیه سبزی ها بریزید. برای مرغ ترش از گردو استفاده می کنند.

کوکو :
شامل پونه فراوان ، زلنگ ، اناریجه ، تره ، گشنیز و جعفری می باشد.

دلال کاهو :

شامل پونه ، جعفری ، گشنیز ، زلنگ و نعناع می باشد.

سبزی آش :

آش دوغ :
شامل گشنیز و برگ چغندر یا اسفناج می باشد.

آش رشته :
شامل جعفری ، سیر تره ، اسفناج ، برگ چغندر و سرسم می باشد.

آش ترش :

پونه ، زلنگ ، اناریجه ، نعناع جعفری ، برگ سیر ، برگ چغندر و اسفناج می باشد.

سبزی قورمه سبزی:
شامل پونه ، جعفری ، سیر تره ، زلنگ ، اناریجه ، شنبلیله ، نعناع ، گشنیز و اسفناج می باشد. که مقدار جعفری از همه دمواد بیشتر و پونه را خیلی کم می ریزیم.

ناز خاتون :
شامل ریحان ، جعفری ، گشنیز ، نعناع ، زلنگ ، سیر و فلفل می باشد.

دلال ماست :
شامل سرسم ، گشنیز ، جعفری ، نعناع و زلنگ می باشد. مقدار گشنیز و سرسم دو برابر بقیه هست.

برای پیوستن به کانال تلگرام آشپزی خونگی اینجا کلیک کنید.

انار ریجه :

انار ریجه سبزی

زلنگ :

زلنگ سبزی

وارنگ بو :

وارنگ بو سبزی

 

۲ دیدگاه

  1. سایت شما واقعا بی نظیره.بهترین سایتیه که دیدم واقعا.جا داره تشکر و قدردانی کنم از تمام دست اندرکاران و یه خسته نباشید حسابی بگم.

  2. سایت بسیار خوبی دارید. هر روز به سایت شما سر میزنم و اطلاعات اون رو مرور می کنم. جا داره از دستندرکاران آن نهایت تشکر رو داشته باشم. ممنونم.

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.