خانه / آشپزی / طرز تهیه انواع سبزی های محلی مازندران برای طبخ

طرز تهیه انواع سبزی های محلی مازندران برای طبخ

سبزی شامی :
این سبزی شامل جعفری ، گشنیز ، تره ، زلنگ ، اناریجه ، اوجی ، شنبلیله و نعناع می باشد. که مقدار اناریجه دو برابر جعفری و تره و پونه و شنبلیله است و مقدار گشنیز و نعناع و زلنگ یک چهارم هست. برای شامی از نخود و گوشت و پیاز فراوان استفاده می کنند و باید همه این سبزی جات و مواد را پخت و دوبار چرخ کرد .

سس کباب : ( برای انواع شکم پر استفاده می شود )
جعفری ، گشنیز ، نعناع ، برگ سیر ، زلنگ و اناریجه و سرسم می باشد. مقدار گشنیز ، سرسم ، اناریجه و برگ سیر را بیشتر از بقیه سبزی ها بریزید. سس کباب را با گردو و رب انار و آلو زرشک درست می کنند.

سس کباب یا شکم پر :
پیاز را تفت داده و سبزی را اضافه می کنیم سپس گردو و رب انار را اضافه کرده و با کمی آب مرغ یا هر گوشتی که می خواهید بپزید به آن اضافه کنید تا خوشمزه تر و طعم دار شود . داخل شکم اردک یا مرغ یا ماهی را با بادمجان یا گوجه پر کنید و منتظر بمانید تا خوب پخته شود .اگر دوست داشتید به سس کباب کمی آلو ، زرشک ، پودر انار یا خود انار اضافه کنید. که هر یک طعم خاصی به غذای شما می بخشد.

سبزی مرغ ترش :
شامل پونه ، جعفری ، سیر تره ، زلنگ ، اناریجه ، شنبلیله ، نعناع و گشنیز می باشد.
مقدار جعفری و سیر تره را بیشتر از بقیه سبزی ها بریزید. برای مرغ ترش از گردو استفاده می کنند.

کوکو :
شامل پونه فراوان ، زلنگ ، اناریجه ، تره ، گشنیز و جعفری می باشد.

دلال کاهو :

شامل پونه ، جعفری ، گشنیز ، زلنگ و نعناع می باشد.

سبزی آش :

آش دوغ :
شامل گشنیز و برگ چغندر یا اسفناج می باشد.

آش رشته :
شامل جعفری ، سیر تره ، اسفناج ، برگ چغندر و سرسم می باشد.

آش ترش :

پونه ، زلنگ ، اناریجه ، نعناع جعفری ، برگ سیر ، برگ چغندر و اسفناج می باشد.

سبزی قورمه سبزی:
شامل پونه ، جعفری ، سیر تره ، زلنگ ، اناریجه ، شنبلیله ، نعناع ، گشنیز و اسفناج می باشد. که مقدار جعفری از همه دمواد بیشتر و پونه را خیلی کم می ریزیم.

ناز خاتون :
شامل ریحان ، جعفری ، گشنیز ، نعناع ، زلنگ ، سیر و فلفل می باشد.

دلال ماست :
شامل سرسم ، گشنیز ، جعفری ، نعناع و زلنگ می باشد. مقدار گشنیز و سرسم دو برابر بقیه هست.

برای پیوستن به کانال تلگرام آشپزی خونگی اینجا کلیک کنید.

انار ریجه :

انار ریجه سبزی

زلنگ :

زلنگ سبزی

وارنگ بو :

وارنگ بو سبزی

 

۳ دیدگاه

  1. سایت شما واقعا بی نظیره.بهترین سایتیه که دیدم واقعا.جا داره تشکر و قدردانی کنم از تمام دست اندرکاران و یه خسته نباشید حسابی بگم.

  2. سایت بسیار خوبی دارید. هر روز به سایت شما سر میزنم و اطلاعات اون رو مرور می کنم. جا داره از دستندرکاران آن نهایت تشکر رو داشته باشم. ممنونم.

  3. عالی بود ولی کاش سایتی بود که از اونجا تهیه میکردیم برای ماهایی که دسترسی نداریم

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.