خانه / آشپزی / طرز تهیه شیرینی اسکار شیرینی مخصوص مازندران

طرز تهیه شیرینی اسکار شیرینی مخصوص مازندران

مواد لازم برای تهیه شیرینی اسکار شیرینی مخصوص مازندران :

پودر قند نصف پیمانه
کره به دمای محیط رسیده نصف پیمانه
زرده تخم مرغ دوعدد
سفیده تخم مرغ یک عدد
آرد ۲ پیمانه الک کرده
هل یک چهارم قاشق چای خوری
گردو خرد شده و تخم آفتابگردان و کنجد هر کدام به مقدار لازم

طرز تهیه :
کره و پودر قند را قشنگ هم بزنید و سپس هل را اضافه کنید .بعد یک به یک تخم مرغ ها را اضافه کنید و هرکدام را با چنگال به مدت ۲ دقیقه هم بزنید و سپس آرد را آرام آرام به مواد اصافه کنید و با لیسک خوب هم بزنید یک خمیر لطیف و سفت بدست میاد . خمیر به صورتی میشه که نرم هست و وقتی دست میزنید به دست نمیچسبد و سپس سفیده را با چنگال خوب هم بزنید تا از لختگی در آمده و سپس از خمیر اندازه یک گردو بردارید و داخل سفیده زده و با چنگال بردارید و داخل هرکدام از این مواد که دوست دارید یا گردو یا کنجد یا تخم آفتابگردان بزنید . سپس سینی فر را یک کاغذ روغنی گذاشته و داخل سینی بچینید و در فر از قبل گرم شده با درجه ۱۶۵ به مدت ۴۰ الی ۴۵ دقیقه قرار دهید.

برای پیوستن به کانال تلگرام آشپزی خونگی اینجا کلیک کنید.

اسکار شیرینی مخصوص مازندران

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.