خانه / آشپزی / دستور العمل پخت کیک با شیره خرما

دستور العمل پخت کیک با شیره خرما

مواد لازم برای تهیه کیک با شیره خرما :

تخم مرغ          دو عدد

شکر              نصف پیمانه

آرد                یک پیمانه

بکینگ پودر      یک قاشق مربا خوری

شیره خرما      یک سوم پیمانه

کره                دو قاشق غذاخوریطرز تهیه کیک با شیره خرما :

ابتدا شکر را با تخم مرغ خوب هم بزنید و سپس کره به دمای محیط رسیده را اضافه کنید و سپس آرد و بکینگ پودر را ۳ بار الک کنید و به مواد خود کم کم اضافه کنید . همزمان با اضافه کردن آرد ، شیره خرما هم اضافه کنید. سپس در قالب مورد نظر که چرب شده بریزید و در فر با حرارت ۱۷۰ درجه به مدت ۴۵ دقیقه قرار دهید. می توانید گردو و یا کنجد یا بادام روی کیک قبل از گذاشتن در داخل فر بریزید.

برای پیوستن به کانال تلگرام آشپزی خونگی اینجا کلیک کنید.

کیک با شیره خرما

 

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.