خانه / آشپزی / دستور العمل تهیه برشتوک

دستور العمل تهیه برشتوک

مواد لازم برای تهیه برشتوک :آرد سفید              ۴ پیمانه
آرد نخودچی           یک پیمانه
پودر قند                ۳ پیمانه
روغن جامد            ۲ پیمانه
هل،وانیل،دارچین، نسکافه،قهوه از هرکدام دوست داشتید بسته به ذائقه خود اضافه کنید.
پودر کاکائو             ۲ قاشق غذاخوری
گردو خرد شده        یک پیمانه
شکلات تخته ای      ۱۰۰گرم
روغن جامد            ۵۰ گرم طرز تهیه برشتوک :

ابتدا آرد سفید را تفت می دهیم تا خامی آن گرفته شود و رنگ اش تیره شود . بعد آرد نخودچی را اضافه می کنیم و هم می زنیم تا خنک شود . حدودا نیم ساعت آرد بیرون بماند تا کاملا خنک شود . بعد از خنک شدن آرد را الک کرده و پودر قند و پودر کاکائو و وانیل یا افزودنی های دیگر را اضافه می کنیم و خوب هم می زنیم تا یکدست شوند. روغن جامد ذوب شده را کم کم اضافه می کنیم و خوب هم می زنیم بعد در آخر گردو را اضافه می کنیم. در قالب یا سینی که کف آن را کاغذ انداخته باشیم مواد را می ریزیم و با دست خوب صاف می کنیم و بعد از صاف کردن شکلات کاکائو ذوب شده را روی مواد ریخته و صاف می کنیم. سپس منتظر می مانیم تا خنک شود و خوب ببندد.
نکته ** در یخچال قرار ندهید تا ببندد مخصوصا زمستان چون موقع بریدن سفت می شود و باعث خرد شدن می شود. **
به صورت لوزی یا یک چیز دیگر برش می زنیم. برای برش حتما از تیغ موکت بر استفاده کنید.

برای پیوستن به کانال تلگرام آشپزی خونگی اینجا کلیک کنید.

برشتوک

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.